Ervaringen van cursisten

Ervaringen van enkele deelnemers(sters) aan de hypnosecursus:

Ik heb kritisch naar mijn rookgedrag gekeken en een plan voor het stoppen opgezet. Ik vond de cursus leuk en interessant. Leuke groep mensen. Door goede sfeer was er veel mogelijk.

Man, financieel adviseur

Ik heb geleerd zelfbewuster te eten, mijn irrationele angsten de baas te zijn. En meer planning in het werk.

Vrouw, Kunstenares

Wat ik niet had verwacht, is dat het goed formuleren van doelstellingen en het werken met een actiezin zo'n groot effect heeft. Een positieve verassing.

Man, informaticus

Het contact en de band met elkaar vond ik heel goed. De groep werd elke week hechter. Iedereen meende het goed met elkaar.

Vrouw, doktersassistente

Ik heb inzicht gekregen in gedachten processen en dan vooral in de onbewuste, negatieve. En aansluitend hoe die gedachten processen om te zetten of te compenseren met positieve.

Man

Geleerd om meer voor mijzelf op te komen. De belangrijkste ervaring was het verwijderen van de negatieve emotionele banden met mijn vader, Leerzaam was het besef wanneer mijn mechanisme “honger” heeft ingeroepen om met mijn emoties om te gaan. Het was een zeer goede ervaring.

Vrouw

Ik heb geleerd om meer tot mezelf te komen en te blijven. Ik heb bepaalde inzichten gekregen die mij een stuk ontspannen maken. Tevens pas ik bepaalde hypnose-sessies bij mezelf thuis toe, op het moment dat ik bepaalde stressoren wil reduceren. Daarnaast heb ik een beter zelfbeeld gekregen. De angstreductiehypnose was mijn belangrijkste ervaring.

Man, teamleider

Ik heb moeite met groepen; dit was voor mij een goede oefening.

Vrouw

Ik vond het allemaal leuk, nuttig en leerzaam.

Man , marketingdeskundige